fbpx

Over ons

Roomer Fashion and more in Oisterwijk Is het bijzonder dat fashion addicts uit de regio en ver daarbuiten speciaal voor ons naar Oisterwijk komen? Wij vinden van niet, Roomer is namelijk meer dan een modewinkel en is uniek in de regio. Roomer prikkelt. daagt uit en heeft als eerste de laatste trends op het gebied van internationale mode, gadgets en lifestyle. Daarom gaan we een stap verder en brengen je Fashion and More in Oisterwijk.
Heel veel Fashion labels voor dames en heren
Roomer garandeert jou een unieke shopervaring. Creëer je eigen stijl uit de topmerken op het gebied van kleding, jeans, schoenen en accessoires. Jouw authenticiteit is onze missie. Je vindt bij ons daarom alle grote labels. De laatste trends én de kleinere hippe merken uit binnen- en buitenland voor men en women. hebben we het niet? dan bestellen we het voor je. Past het niet goed? onze coupeuse zorgt ervoor dat het je staat alsof het voor je gemaakt is.
Fashion & interieur
Roomer inspireert, verrast en is nooit hetzelfde. Comfortabel shoppen vinden wij belangrijk. Nieuwe dingen ervaren ook. Dus stap regelmatig binnen om inspiratie op te doen of de meest recente trends te ontdekken. Vind eindelijk de perfecte jeans. Snuffel tussen de laatste hippe gadgets en onze bijzondere collectie boeken. En vraag ons gerust om advies. Daar zijn we voor.
VIP treatment
Strijk neer aan de bar van het Roomer Café en laat ons een lekker drankje voor je inschenken. Meer tijd, rust en persoonlijke aandacht nodig? het is mogelijk om op afspraak buiten de reguliere openingstijden Roomer te komen ervaren. Vraag ons naar de mogelijkheden. En houd de events in de gaten voor onze speciale avonden voor VIP’s.

Roomer heeft private parking voor haar gasten.
Scroll naar top
Open chat
Kunnen wij misschien helpen?